Loader

CAM FİLMİ

CAM FİLMİ
Gün içerisinde seyir halindeyken güneşin zararlı ışınlarından etkilenme oranı çok yüksektir.  cam filmi sürücülerin sağlığını koruması açısından önemlidir,  sürücü ve yolcular güneşin zararlı UV ışınlarından korunur.

cam filminin en önemli özelliklerinden biri sürücüleri güneşin zararlı UV ışınlarından korumasının yanında araç içinde seyir halindeyken güvenliği de sağlamasıdır. Cam filmi aracın camlarının direncini arttırır. Böylece seyir halindeki aracın dış etmenlerden önemli ölçüde korunmasını sağlar. Oto cam filmi aracın camında meydana gelebilecek çizilme ve kırılma oranını düşürür. Cam filmi sayesinde araç camı direnci arttığı için sürücülerin rahat ve güvenli bir yolculuk geçirmeleri sağlanır.

Cam filmi yaz aylarında temizlik ve bakımı yapılmış klimanın performansını önemli ölçüde attırır. Oto cam filminin klima kullanımına etkisi de bulunmaktadır. Güneş enerjisini soğurma özelliği ile klima kullanımını azaltır. Böylece enerji tasarrufu sağlanır. Sürücülerin araç içerisinde geçirdiği zamanı daha konforlu hale getirir.

Işık kontrolü sayesinde ise, diğer araçların far ışıklarının parlaklığını engelleyerek konforlu ve rahat bir sürüş sağlamaktadır.

Cam filmi sürücüleri kaza anında da korumaya yardımcı olur. Kaza anında kırılan cam parçaları cam filmi bulunması halinde araç içine dağılmaz. Aynı zamanda camın ufak darbeler ile çizilmesini engeller. 

Üst
mersin uygun fiyatlı escort -

boşanma davası

Sohbeti başlat
Whatsapptan sormak isterim!
Merhaba! Nasıl yardımcı olabiliriz?