Loader

SES PAS YALITIMI

SES PAS YALITIMI
Günümüz otomobil teknolojisinde yakıt ekonomisi sağlamak amacıyla daha ince sac ve daha az ses emici malzeme kullanılması, yolculuk sırasında aracın kabinine daha çok yol ve tekerlek gürültüsü girmesine neden olmaktadır. Cadde Ses Yalıtım Sistemi bu gürültüyü marka ve modele bağlı olarak hem %60 oranına kadar azaltır, hem de gövde altındaki tüm yüzeyleri yoldan gelen çamur, kum ve çakılın darbe ve aşındırmasına karşı mükemmel bir şekilde korur.

Otomobilin altında gözle görülen tüm yüzeyler, Cadde Ses Yalıtım Maddesi ile kaplanır. Ses emici özellikte minareler ve lifler içeren bu kalın ve süper dayanıklı kaplama, hem yol ve tekerlek sesini emerek kabine giren gürültüyü engeller, hem de gövde altındaki büyük sac panellerin titreşiminden doğan uğultuyu azaltır.

Ayrıca bagaj yan panellerine içeriden uygulan özel ses emici plâkalar, yol ve tekerlek gürültülerinin bagaj içinde yankılanmasını önler.

Önce aracınızla özel ses dinleme sistemi ile bir test sürüşü yapıp aracınız içine giren sesi ölçüyoruz. Ses yalıtım sistemi uygulamasından sonra aynı test yeniden gerçekleşiyor. Yandaki resimde görülen test grafiğinde 70 km hızla giden aracın iç sesi 65 desibelden 62 desibele düştüğü görülmektedir. Desibel değerinde 3 kademe düşüş %50 ses azalması demektir. 

 Aracın Hangi Noktalarına Yapılır?

  1. Ön ve arka çamurluklar
  2. Ön Kaput
  3. Kapılar
  4. Araç Tavanı
  5. Araç zemini
  6. Bagaj kapağı ve yedek lastik yuvası (stepne)

PAS YALITIMI

Aracın altında taş ve çakıl çarpmalarından meydana gelebilecek pas ve korozyona karşı koruma sağlar.

Üst
mersin uygun fiyatlı escort -

boşanma davası

Sohbeti başlat
Whatsapptan sormak isterim!
Merhaba! Nasıl yardımcı olabiliriz?