Loader

ANTİ ALERJİ BAKTERİ TEMİZLEME

ANTİ ALERJİ BAKTERİ TEMİZLEME
Araç içerisindeki kötü kokuların önüne geçmek ve hava sirkülasyonu sırasında klimaların iç aksamlarında biriken bakteri ve organizmalardan korunmak için sıklıkla klima ve bakteri temizliği yaptırmak önemlidir.

İçerideki havanın dışarı atılması ve dışarıdan içeriye doğru olan hava akışı sırasında klimalarda bakteriler, virüsler ve kötü kokulara neden olan organizmalar birikebilir. Bazen bu organizmalar sağlık problemlerine yol açabilir ya da bir çok alerji türünü tetikleyebilir. Birçok salgın hastalık çevremizdeki klimalardan yayılmaktadır. Araç içerisinde klimaların temizliği konusunda özen göstererek sağlığımızı korumak mümkün.

Salgın hastalıklardan korunmak amacıyla sıklıkla uygulanması uzmanlar tarafından da tavsiye edilen ozon ile kabin içi sterilizasyonu sayesinde otomobil içerisindeki hijyeni sağlamak mümkün. Bunun yanı sıra araç içerisindeki kötü kokuların önüne geçmek ve hava sirkülasyonu sırasında klimaların iç aksamlarında biriken organizmalardan korunmak için sıklıkla klima ve bakteri temizliği yaptırmak önemlidir.

Üst
mersin uygun fiyatlı escort -

boşanma davası

Sohbeti başlat
Whatsapptan sormak isterim!
Merhaba! Nasıl yardımcı olabiliriz?