Loader

CAM SU İTİCİ

CAM SU İTİCİ

Ön Cam Su Kaydırıcı Uygulamasının faydaları nelerdir?

  • Ön Cam Su İtici uygulaması sürücünün kötü hava şartlarında görüşünün engellenmemesini sağlar. Sürücülerin görüş alanlarının kısalmasının önüne geçmeyi hedefler.
  • Araç ön camına uygulanan,  Ön Cam Su İtici uygulaması ile yağmurlu havalarda suyun camda dağılarak yapışması engellenir. Özellikle kış aylarında veya her mevsimde aniden gerçekleşebilecek yağışlarda sürücülerin güvenliğini artırır. Kötü hava şartlarında sürücünün görüşünün engellenmesinin önüne geçer.
  • Ön cam su kaydırıcı uygulaması yalnızca sıvıların kolaylıkla akıp gitmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aracın sileceklerinin daha az kullanılmasına neden olur. Daha az kullanım söz konusu olduğu için otomobil sileceklerinin uzun süre dayanıklılık göstermesini sağlar.
  • Böcek, sinek lekeleri ve kuş pisliği gibi zorlu lekeler ön cam su itici uygulamasından sonra silecek yardımı ile kolaylıkla ve zahmetsizce temizlenir. Bu lekeleri ayrıca çıkarmak için harcanan zaman ve maliyetten tasarruf edilmesini sağlar. Oluşan lekeler kendiliğinden ve doğal olarak akıp gider.

Ön Cam Su Kaydırıcı Uygulamasının Etkisi Ne Kadar Sürer?

Yağmur kaydırıcı uygulamasının etkisi ne kadar sık kullanıldığına göre değişmektedir. Yağışların yoğun olduğu dönemlerde sezonluk olarak uygulamanın yenilenmesi tavsiye edilir. Kalıcılık süresi ortalama 3 ay olarak gözlemlenmektedir.

Üst
mersin uygun fiyatlı escort -

boşanma davası

Sohbeti başlat
Whatsapptan sormak isterim!
Merhaba! Nasıl yardımcı olabiliriz?